Hoe fruitmachines werken

Als je je vaak hebt afgevraagd hoe fruitmachines werken en werken, hebben we de volgende “volg de munt” -gids samengesteld. Die je laat zien wat er gebeurt als je een munt in een fruitmachineslot steekt, tot aan het deel waar de eigenaar van de machine de munt leegt.

Een fruitmachine heeft een muntmechanisme en meestal een nootvalider, de eerste is een elektronisch apparaat dat alle in de fruitmachine ingebrachte munten valideert, echte en echte munten zijn en de laatste zorgt ervoor dat als je een bankbiljet hebt ingevoegd dat het een echte munt is opmerking en geen vervalsing.

Een van de muntstukken of biljetten is gevalideerd en vervolgens wordt een elektronisch signaal naar de MPU (Micro Processing Unit) gestuurd, die op zijn beurt het juiste aantal credits op het creditdisplay registreert.

Als een bankbiljet is ingevoerd, werkt dit, nadat het is geaccepteerd, naar het notitieblok op de fruitmachine (dit is een beveiligde vergrendelde doos met alle biljetten die zijn ingevoerd), als u een munt hebt geplaatst en als het een £ 1 kan het ofwel in de hoppers van de fruitmachine komen (een emmerachtig apparaat dat munten opslaat en ook uitbetaalt), of in de geldkist onderaan de machine.

In de geldkist komen alle overtollige munten terecht, als de hopper vol munten is, worden ze allemaal naar de geldkist gestuurd. Als een munt geen £ 1-munt is, worden deze direct naar de geldkist gestuurd.

Online Fruitmachine spellen uitgelegd

Als je eenmaal credits hebt op een fruitmachine, kun je deze spelen. Zodra je op de startknop drukt, geeft de MPU de rollen de opdracht om te draaien. De MPU vertelt hen wat ze moeten laten draaien. Dit kan een winnende spin, een verliezende spin of een bonusfunctie zou kunnen worden toegekend.

Opnieuw bepalen de afspeelknoppen op de fruitmachine de gameplay, die allemaal worden teruggestuurd naar de MPU. Dit is het brein van de fruitmachine en het is vooraf ingesteld om een ​​minimum uitbetalingspercentage terug te betalen.

fruitmachine

Het uitbetalingspercentage is waarnaar de machine moet streven, het zal dit doen gedurende een grote spelcyclus die vele tientallen of zelfs honderdduizenden spins kan zijn.

Als je wint en er geld beschikbaar is om te verzamelen, stuurt de MPU een signaal naar de munthopper zodra je op de collect-knop drukt. Deze pil draait dan rond en schiet het aantal munten met betrekking tot je win bank weg.

Aan de basis van een fruitautomaat bevindt zich de geldkist, dit is achter een paar afsluitbare deuren waar de eigenaar of exploitant de sleutels heeft. Ook achter deze deuren bevinden zich meters meters, elektronische meters of digitale meters.

Deze meters registreren elke munt, elke bankbiljet, elke munt die wordt uitbetaald en soms de bankbiljetten. Op deze manier kan de fruitmachinebediende bepalen hoeveel de machine erin moet hebben om ervoor te zorgen dat er geen kapeldrogerij of diefstal van die fruitmachine heeft plaatsgevonden.